Marijke Böinck

Holistisch therapeute voor paarden en honden

Van hoopje ellende naar jonge god

Het is nu iets meer dan 3 jaar geleden dat ik Intenso ging ophalen waar hij stond. Zonder verder te kijken dan alleen z'n prachtige ogen namen we hem mee. Achteraf bleek er wel wat mis te zijn met hem. Hij was broodmager, had schimmel, heel erg veel wormen, zijn gebit was verrot en waren nog wat kleine dingentjes met zijn lever en nieren. Marijke kwam altijd al bij ons en ik kende haar al. Ik wilde graag dat ze ook voor mijn paard kwam. Ik was zeer benieuwd wat Intenso allemaal te vertellen had.
We zijn toen druk bezig geweest om hem op te lappen. Ik weet nog dat de wormen er een jaar zaten en maar niet weg gingen wat ik ook probeerden met wormenkuren. Marijke had een middeltje.
Het werkte perfect de wormen gingen weg. Hij knapte steeds meer op en kwam weer echt in zijn eigen kracht te staan. Helaas kon hij zijn snijtanden niet behouden al hebben we dat wel geprobeerd.
Na een jaar kreeg hij een grote draad wond. Zijn lichaam zat vol met verdovingen en antibiotica. Hij kreeg zoveel dat zijn lever en nieren het zwaar had. Zijn wond was natuurlijk een slecht helende wond.
Marijke heeft hem toen ontgiftigd, zodat al die stoffen eruit gingen.

Marijke heeft mij zoveel geholpen dat mijn prachtige paard van 26 jaar oud van een zielig hoopje nu vol in zijn kracht staat en iedere dag plezier maakt en zich gedraagt als een jonge god!
Ik weet dat hij gelukkig is. En als er iets is of hij zit niet goed in zijn vel neem ik contact op met Marijke en dan helpt ze me altijd.
Zo heb ik ook een keer gebeld omdat mijn paard liep alsof hij dronken was. Ik was helemaal overstuur, omdat ze op stal dachten dat het een herseninfarct was. Gelukkig ben ik door Marijke erachter gekomen dat hij was uitgegleden in de wei en op zijn kont was gevallen en het allemaal mee viel.
Ik ben haar daar heel dankbaar voor, want ik heb me soulemate nog steeds bij me. En had niet gekund zonder Marijke.

Marijke je bent een topper!